Lövblås/Lövsug

Såma saluför lövblås för både proffs och hemmaproffs. Vi har både stora som små lövblås, för hålla tomten, parkeringen, gångvägar, parken eller trädgården ren och fin, men också för att rensa hängrännor eller blåsa undan sand eller snö. De finns kompletta maskiner med blås- och sugsats eller kan blåsaggregaten med en enkel tillsats görs om till effektiva sugaggregat.

Priser inklusive moms.


Stihl


BR 600 MAGNUM

Starkast i klassen. Extremt effektstarkt, ryggburet blåsaggregat specialutvecklat för professionell användning.
BR 600 med 4-MIX motorn klarar alla avgaskrav och ger förutom kraftigt minskade utsläpp också sänkt bränsleförbrukning. Bekväm rygg- och höftsele och innovativ motorupphängning ger väldigt låga vibrationer. Ett praktiskt styre på handtaget ger toppkomfort och gör maskinen mycket lätt att manövrera.
64,8 cm³, 1.720 m³/h max.luft, 90 m/s lufthastighet.

8.690 kr


BR 450 C-EF 

Den första ryggburna lövblåsen med elstart. Effektiv och stark. Startas med ett enkelt knapptryck utan att behöva ta av den från ryggen.
Teleskopblåsrör, STIHL antivibrationssystem, breda axelremmar, 2-MIX motor, enkel start, steglös inställbar gas med stoppknapp och ett praktiskt bärhandtag.
63,3 cm³, 1.430 m³/h max.luft, 83 m/s lufthastighet.

7590 kr


SH 56

Lätt och lätthanterlig lövsug som är idealisk för rengöring av medelstora områden. Utrustad med steglös varvtalsreglering, ett runt munstycke och ekonomisk 2-MIX motor.
27,2 cm³, 730 m³/h max.luft, 64 m/s lufthastighet.

2.990 kr