Trimmer/Röjsåg

Såma saluför Trimmer/Röjsåg för både proffs och hemmaproffs. Vi har både stora som små Trimmer/Röjsåg, för allt från avverkning och gräsröjning.

Priser inklusive moms.


Trimmer


Stihl FS 38

Den minsta bensindrivna trimmern i vårt sortiment som tar vid där gräsklipparen går bet. Modern STIHL 2-MIX motor som ger lägre utsläpp och lägre bränsleförbrukning, Snabbt och effektivt klipper den gräs och ogräs runt rabatter, buskar, längs kanter, staket och andra hinder på den egna villa- och fritidstomten. Mycket välbalanserad med motorn placerad upptill.

27,2 cm³, 0,65 kW, 4,2 kg

1.990 kr


Stihl FS 50 C-E L

Lätt trimmer med en otroligt enkel start - i tre snabba steg. Med det unika startsystemet Easy2Start (E) är det ännu enklare. Ett ergonomiskt plus är det extra långa riggröret för ännu bättre balans och komfort. Utrustad med STIHL 2-MIX motor som klarar världens strängaste avgaskrav. Perfekt till att klippa hela gräsytor eller till finputsningen runt gräsmattan, längs rabatter, kanter, runt buskar och träd etc.

27,2 cm³, 0,8 kW, 4,6 kg

2.490 kr


Röjsåg


Stihl FS 87

Kraftfull trimmer för de lite mer krävande uppgifterna utrustad. Med STIHL miljövönliga 4-MIX motor och styre. Tankas med vanlig oljeblandad bansin. Mycket bra segdragningskraft. Lägre utsläpp än en 2-taktsmotor.
En maskin som klarar världens strängaste avgaskrav, perfekt för arbeten över större ytor och segt gräs och ogräs.
Kan utrustas med metallverktyg för ännu tyngre arbeten.

28,4 cm³, 0,95 kW, 5,6 kg

3.790 kr


Stihl FS 130

Effektstark trimmer med miljövänlig 4-MIX motor. Tankas med oljeblandad bensin. Både lätt att starta och att bära. Ergonomiskt tvåhandsstyre och enkel start. Mycket bra segdragningsförmåga och högt vridmoment. Lägre utsläpp an en 2-taktsmotor och angenäm klangbild. Maskinen är utrustad med både klinga, slyklinga och gräshuvud som standard och en bekväm bärsele.

36,3 cm³, 1,4 kW, 5,9 kg

5.290 kr


Stihl FS 240 C-E

Mångsidig röjsåg med stark 2-MIX motor med mycket låga utsläpp och låg bränsleförbrukning. Enkel att starta med få moment och endast ett lätt drag i startlinan. Enkelt att justera handtaget och fälla in vid transport, helt utan verktyg. Levereras som standard med hela 3 skärverktyg, trimmerhuvud, sly- och sågklinga. Perfekt för trimning av större ytor med gräs, ogräs samt sly och smala stammar.

37,7 cm³, 1,7 kW, 7,2 kg

5.890 kr


Stihl FS 410 C-E

Modern, robust, lättstartad och effektstark professionell röjsåg med lång livslängd. Med effektiv avvibrering och stor tank passar den perfekt till långa arbetspass. Stänkskydd med integrerade muttrar gör att det går snabbt och smidigt att byta skärverktyg för olika arbeten. Stänkskydden är också utformade för att skydda mot stänk samtidigt som de ger en bra översikt över klippytan. Levereras med 3 skärverktyg som standard, trimmerhuvud, sly- och sågklinga. En maskin perfekt för park och mark.

41,6 cm³, 2,0 kW, 8,5 kg

7.290 kr


Stihl FS 460 C-EM

Stark, lättstartad röjsåg för proffs som ställer höga krav på prestanda och driftssäkerhet. Med M-Tronic som standard får du maximal effekt i alla lägen, låg påverkan på hälsa och miljö, låg bränsleförbrukning och en alltid lika enkel start. Effektiv avvibrering och enkel handtagsinställning ger god ergonomi vid långa arbetspass. En maskin optimerad för grönyteskötsel.

45,6 cm³, 2,2 kW, 8,5 kg

9.190 kr


Husqvarna 336FR

Husqvarna 336FR levereras komplett med trimmerhuvud, gräsklinga och sågklinga. Denna flexibilitet gör den till en idealisk lösning för alla som behöver båda produkternas fördelar i ett kraftfullt paket. X-TORQ®-motorn ger råstyrka och utmärkt bränsleekonomi. Levereras med Balance 35 sele.

34,6 cm³, 1,4 kW, 7 kg

5.900 kr


Husqvarna 535RXT

Husqvarna 535RXT är en ny röjsåg i den mångsidiga 35 cc-klassen, som är byggd för
tuff yrkesanvändning. Bästa möjliga prestanda fås med råstyrka, unik ergonomi och utmärkt hållbarhet.
Maskinen är utrustad med komfortpaket där LowVib® och komforthandtag ingår.

34,6 cm³, 1,6 kW, 6,2 kg

6.900 kr


Husqvarna 345FR

Husqvarna 345FR levereras komplett med trimmerhuvud, gräsklinga och sågklinga. Denna flexibilitet gör den till en idealisk lösning för alla som behöver båda produkternas fördelar i ett kraftfullt paket. X-TORQ®-motorn ger råstyrka och utmärkt bränsleekonomi. LowVib® avvibreringssystem ger användaren maximal komfort och kontroll.

45,7 cm³, 2,1 kW, 8,5 kg

7.900 kr


Husqvarna 545RXT

Buskröjare för professionell användning med såväl höga prestanda som maximal ergonomi och manövrerbarhet.
X-TORQ®-motorn ger råstyrka och utmärkt bränsleekonomi.
Optimerad längd på riggröret och vinkelväxel som är vinklad 35 grader. Levereras med sele Balance XT.

45,7 cm³, 2,1 kW, 8,5 kg

9.900 kr


Husqvarna 555RXT

Husqvarna 555RXT är en mycket kraftfull buskröjare utvecklad för heltidsarbete under tuffa förhållanden.
X-TORQ®-motorn ger råstyrka, snabb acceleration och utmärkt bränsleekonomi.
Långt riggrör och vinkelväxel vinklad 35 grader underlättar bredare svep.
Mycket låga vibrationer tack vare LowVib®. Levereras med sele Balance XT.

53,3 cm³, 2,8 kW, 9,2 kg

11.900 kr


Skogsröjare


Stihl FS 460 C-EMK 

Stark, lättstartad röjsåg för proffs som ställer höga krav på prestanda och driftssäkerhet. Med M-Tronic som standard får du maximal effekt i alla lägen, låg påverkan på hälsa och miljö, låg bränsleförbrukning och en alltid lika enkel start. Effektiv avvibrering och enkel handtagsinställning ger god ergonomi vid långa arbetspass. En maskin med optimerad lutning på vinkelväxlen (25°) för fällning och bra sele med fritt hängande puta.

45,6 cm³, 2,2 kW, 8,4 kg

9.190 kr 


Husqvarna 545FX

Mycket lätthanterad skogsröjningssåg med hög prestanda och unika ergonomiska lösningar utvecklad för röjningsarbete på heltid. Optimerad transmission med vinkelväxel vinklad 24 grader underlättar riktad fällning i tät skog. Lättstartad X-TORQ®-motor med snabb acceleration och minskad bränsleförbrukning och minskade avgasemissioner. Mycket låga vibrationer tack vare en effektiv avvibrering av motorn, drivaxeln och skärutrustningen. Lätt att starta med Smart Start®. Levereras med sele Balance XT.

45,7 cm³, 2,2 kW, 8,1 kg

8.900 kr


Husqvarna 545FXT

Mycket lätthanterad skogsröjningssåg med hög prestanda och unika ergonomiska lösningar utvecklad för röjningsarbete på heltid. Optimerad transmission med vinkelväxel vinklad 24 grader underlättar riktad fällning i tät skog. Varma händer i kall och fuktig väderlek med uppvärmda handtag. Lättstartad X-TORQ®-motor med snabb acceleration och minskad bränsleförbrukning och minskade avgasutsläpp. Mycket låga vibrationer tack vare en effektiv avvibrering av motorn, drivaxeln och skärutrustningen. Lätt att starta med Smart Start®. Levereras med sele Balance XT.

45,7 cm³, 2,2 kW, 8,3 kg

9.900 kr


Husqvarna 555FX

Mycket lätthanterad skogsröjningssåg med hög prestanda och unika ergonomiska lösningar utvecklad för röjningsarbete på heltid. Optimerad transmission med vinkelväxel vinklad 24 grader underlättar riktad fällning i tät skog. Varma händer i kall och fuktig väderlek med uppvärmda handtag. Lättstartad X-TORQ®-motor med snabb acceleration och minskad bränsleförbrukning och minskade avgasutsläpp. Mycket låga vibrationer tack vare en effektiv avvibrering av motorn, drivaxeln och skärutrustningen. Lätt att starta med Smart Start®. Levereras med sele Balance XT.

53,3 cm³, 2,8 kW, 8,9 kg

10.900 kr